Luxe, ruimte en rust in Andalusië!

Gastenboek

Mariel
03-05-19 19:38:49
Wij hebben in april een week lang mogen genieten van Villa Azar en omgeving. De villa is prachtig en het uitzicht fenomenaal. Echt om tot rust te komen. En toch ook zo in de drukte van Malaga of strand. Nerja is in de buurt en fijn, niet heel druk en toplocatie om te kajakken en duiken. Het is kortom een superplek. Martin en Aletta nogmaals bedankt!

Mariel
Miep Wilms
27-09-18 20:42:45
Een Spaans paradijsje voor puur genot!
Wij waren met ons gezin ( 5 volwassenen) te gast in Villa Azar. Als je er aankomt voelt het meteen als ‘thuis’. Vanaf alle kanten heb je een fantastisch uitzicht op de mooie omgeving, op het meer van Viñuela, en op de bergen en dalen en de daarin gelegen mooie witte dorpjes. Als je van rust houdt, kom je hier volop aan je trekken, maar ook actief zijn in de natuur of een stad of de leuke witte dorpjes bezoeken is gemakkelijk te doen. Een half uurtje rijden en je bent aan zee.
En zelf pizza bakken in de in de tuin gebouwde steenoven.... doen!! De verhuurders, Martin en Aletta, zijn altijd bereikbaar en staan meteen voor je klaar. Leuk is dat ze een persoonlijk tintje geven aan de ontvangst en het afscheid. In ons geval hebben wij 1 week in dit verblijf gewonnen bij een prijsvraag uit het tijdschrift Espanje, maar wij zouden deze villa ook zeker zelf boeken voor een vakantie in dit prachtige gebied van Spanje.


A paradise in Spain for pure pleasure!
Whe visited Villa Azar con our family. When you arrive, immediately you feel ‘at home’. From all around the house you have a wonderful view, at the lake of Viñuela and at the mountains and valleys with the nice white villages. When you prefer to rest you are at the right place, but you can also do activities in the nature or visit a town or the little villages. It is only half an hour drive away from the see. And don’t forget to make your own pizza in the brick oven in the garden! The landlords , Martin and Aletta, are nice people and always accessible. They give a personal touch at the welcome and the goodbye.